NPF Grunnkurs i havpadling, Ringvebukta 13. og 14. juni 2020

Du kan lære å padle kajakk på ei helg i flotte Ringvebukta ved Sponhuset! Ingen forkunnskaper eller eget padleutstyr trengs!

Kurset koster kr 1.800,- og evnt. kajakkleie 600,- ekstra.:

  • Kajakkinstruksjon i 16 timer ut fra Norges padleforbunds (NPF) grunnkurs i havpadling.
  • Våttkort med oblat fra NPF.
  • Våtdrakt.
  • Hvis du leier kajakk følger det med vest, trekk og åre. (Men bruk gjerne eget utstyr om du har for å bli godt kjent med det.)

Hvis kurset blir avlyst på grunn av været, kursholders forfall eller lignende vil du få tilbakebetalt deltakeravgiften.

Oppmøte i Ringvebukta hvis du ikke får annen beskjed. Du får nærmere informasjon om kurset inkludert utstyr etter påmelding. Ta eventuelt kontakt på e-post havard@densjuendebolgen.no / mobil 48 044 088. Les mer om blant annet kursinnhold på DenSjuendeBolgen.no/padling/padlekurs

Du trenger:

  • Turklær med langt undertøy helst i ull
  • Mat og drikke for hele dagen

Vi tar smittevernet på alvor og sørger for at din helse og sikkerhet ivaretas på best mulig måte på kurset. Vi holder 1 meter avstand både på land og på fjorden med mindre deltakere kommer fra samme husstand. Utstyr du får utdelt er smittefritt ved kursstart og du beholder dette utstyret hele kurset. Sørg også for å ha det du trenger av mat og drikke selv og vask hendene godt før og etter hver kursdag. Vi ber om at du ikke kommer på kurs hvis du har symptomer på luftveisinfeksjoner og at du sier fra umiddelbart hvis du kjenner dette underveis.